Muziekvideo & Cultuur

Een muziekvideo is de kers op de taart van je nummer. Omdat niet alle artiesten en bands een groot budget hebben voor videoclips hebben wij een andere werkvorm bedacht. Met een smartphone of een simpele videocamera kun je zelf creatieve opnamen maken. Meestal heb je zelf al een idee van hoe de clip eruit moet zien. Wij geven je tips hoe je zelf leuke opnamen kunt maken. Vervolgens stuur je alle opnamen naar ons toe en wij monteren er een video clip van. 


All eyes on the Road  (Rough 'n Tumble)
Rough 'n Tumble bestaat al sinds 1992. Ze wilde dan ook graag de Look & Feel van begin jaren '90 in hun clip terug zien. De bandleden hebben alle video opnamen zelf opgenomen met hun eigen camera. 

Wij waren heel blij met zoveel  video materiaal en mede daardoor is het een leuke clip geworden van een lekker liedje. 

 

Play with the fire  (Revelever)

Voor deze muziekvideo heeft zangeres Shannon Maree  zichzelf in haar huis in Portugal gefilmd. Vijf takes waren voldoende om er een leuke clip van te maken. 

In opdracht van de muziekproducent Revelever monteerde wij deze opnamen tot een clip met dikke jaren '80 saus er overheen. 

 

 

Dansen bij het CKC & Partners

Om het talententraject van het CKC & Partners te promoten produceerden wij meerdere sociale media videoclips. Hierin werkten wij samen met drie getalenteerde danseressen van Dansschool Dansis.


 Spasmodique, met Mark Ritsema als frontman, is een bekende Rotterdamse band. Boegbeeld nam de clip in  drie uur op en maakte de montage van deze donkere clip. 

 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn